Aktualni trendovi

Ljetna moda u gradu na Dravi: Osječanke biraju prozračne haljine elegantnih boja

Ivica Benić/SiB.hr

Glavni su hit kod Osječanki ovoga ljeta uistinu haljine svih vrsta, veličina i oblika, a na njima, uz cvjetne uzorke, prevladavaju bež i tamne boje

Naše Osječanke bore se protiv ljetnih vrućina nošenjem udobnih i prozračnih odjevnih komada koji su ujedno usklađeni s aktualnim globalnim modnim trendovima.

Odjevne su im kombinacije tako, prije svega, ispunjene šarenilom boja i zanimljivim prikladnim dodatcima poput torbica, nakita, šešira, naušnica i neizostavnih sunčanih naočala.

”Najčešće nosim laganu odjeću, što se uglavnom odnosi na lepršave haljine uz koje kombiniram sandale i torbice živih boja kao što su crvena, žuta i zelena. Naravno, nigdje ne izlazim bez sunčanih naočala”, ističe Mirta za SiB.hr.

>> Osječanke ovoga proljeća nose balonere i cvjetne uzorke, a jedna se boja posebno izdvaja

Glavni su hit kod Osječanki ovoga ljeta uistinu haljine svih vrsta, veličina i oblika, a na njima, uz cvjetne uzorke, prevladavaju bež i tamne boje. Iako je svjetski trend ove sezone bijela haljina prozračnih i pletenih materijala, čini se da legice više preferiraju nošenje onih crnih, unatoč činjenici kako ta boja privlači više sunca.

”Stalno sam u haljini i šlapama te me gotovo i ne zanima njihova boja – bitno je da mi je udobno. Prednost je navedenog odjevnog predmeta ta da ga samo navučete i ne morate se uopće nešto posebno sređivati da biste izgledali dobro. Ja obično ispod njega nosim kupaći kostim jer smo većinu vremena na bazenima”, navodi Ivana.

FOTO: Ivica Benić/SiB.hr

S njome se slaže i Ksenija koja nosi duge i kratke haljine, dok od obuće preferira sandale, papuče i tenisice. U Marijinim odjevnim kombinacijama ipak prevladavaju bijela, plava, maslinasta i bež boja.

”Haljine je najlakše i najpraktičnije nositi tijekom ovih sparina, a pritom standardno izgledaju vrlo moderno i prigodne su za različite situacije. Iako je tijekom ljeta možda prikladnije odijevati svijetlije nijanse, povremeno se odlučujem i na nošenje komada hladnijih boja jer mi daju dozu elegancije”, govori Osječanka.

FOTO: Ivica Benić/SiB.hr

Uz haljine, ovogodišnji su ljetni hit među Osječankama, a i globalno kratke hlačice u uglavnom također sličnim nijansama. Bilo da je riječ o jednobojnim ili onima s uzorkom, navedeni odjevni predmet sve je više u modi među legicama svih generacija.

”Kada ne nosim haljine, praktično mi je odijenuti hlačice koje kombiniram s lepršavom majicom kratkih rukava ili čak tunikom s nekim upečatljivim natpisom. Radije ću obući njih nego, primjerice, traperice jer bi mi u njima ovih dana zaista bilo prevruće”, objašnjava Ana.

FOTO: Ivica Benić/SiB.hr

Ako želite vidjeti još ljetnih odjevnih kombinacija naših Legica dana, svakodnevno pratite njihove fotografije klikom na poveznicu.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari