8. lipnja

PS Shine organizira plesni festival i godišnju produkciju na kojoj će sudjelovati 250 djece i mladih

Osim toga, Dječji plesni festival prezentacija je dugogodišnjeg zajedničkog rada plesnih pedagoga i voditelja ritmike te malih plesača i plesačica

PS Shine već 19. godinu zaredom organizira dječji plesni festival ”Zaplešimo zajedno i Godišnju plesnu produkciju”. Na festivalu sudjeluje pet grupa predškolske djece, a na produkciji nastupaju i djeca školske dobi juniori i nagrađivani seniori. Sudjelovat će oko 250 djece i mladih s 50 plesnih koreografija koje su marljivo uvježbavali tijekom cijele plesne sezone 2023./2024. U goste im dolaze i veterani Plesnog kluba Feniks, prvi osječki plesači show danca generacije 1994-1996 godina.

Dječji plesni festival ”Zaplešimo zajedno” jedinstvena je prilika za kikače da javnim nastupom pokažu svoju ljubav prema plesu te, naravno, svoje plesno napredovanje. Festival je od velike važnosti zbog toga što djecu potiče na stvaralaštvo i kreativnost u pokretu i prostoru. Na festivalu djeca dobivaju medalje i pehare za trud i motivaciju u daljnjem bavljenju plesnim aktivnostima.

Medalje diplome i pehare dijelit će djeca iz udruge Društvo ”Naša djeca” grada Osijeka pod mentorstvom Jasne Komendanović.

Osim toga, Dječji plesni festival prezentacija je dugogodišnjeg zajedničkog rada plesnih pedagoga i voditelja ritmike te malih plesača i plesačica.

Festival ”Zaplešimo zajedno” i produkcija održat će se 8. lipnja u sportskoj dvorani Jug II u terminu od 18,30 do 19,30 sati.

Godišnja plesna produkcija nagrađivanih koreografija te veterani ŠPU Feniksa zaplesat će u terminu od 20,30 do 22,15 sati. Mogu se pohvaliti i na dugogodišnjoj suradnji s talentiranim i nagrađivanim lutkarom, glumcem i plesačem Gordanom Marijanovićem koji će ove godine biti službeni voditelj Gala produkcije od 20,30 sati.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari