Nova sezona

NK Lio upisuje djecu do 2019. godišta u školu nogometa s bogatim aktivnostima

Slavko Midzor/Pixsell

Osim vrhunskih uvjeta za trening i kvalitetnog rada, škola će nogometa biti posebna po raznim dodatnim aktivnostima za sve članove

Zajednica osječkog sporta u petak, 26. srpnja odobrila je detaljnu satnicu na terenu na ”Sportskom centru LIO” Nogometnog kluba LIO koji sada i službeno može početi s upisima i registracijom igrača. Hvala ZOS-u, predsjedniku Alenu Nađsombatu i ljudima koji vode sport u Gradu jer su pokazali da zaista potiču razvoj sporta za djecu i brinu o malim klubovima i simbolima Bijelo-plavog grada na Dravi.

Za kvalitetan i ozbiljan rad brine se jedan od najpoznatijih osječkih trenera, dugogodišnji voditelj nogometnih škola brojnih klubova, gospodin Miro Samardžić koji će biti na svakom treningu i imati ulogu mentora svim trenerima koji su upisali HNS-ovu akademiju za B i C trenersku licencu. Njegov je pomoćnik i koordinator škole nogometa Tomislav Barišić, poznati trener iz Sportske Akademije i vodit će brigu o najmanjima.

Ostali treneri bit će raspoređeni, ovisno o broju djece i broju dobnih skupina. Detaljne obavijesti svaki će roditelj dobiti prvo putem viber grupe, a potom i na roditeljskom sastanku.

Škola nogometa imat će nekoliko osnovnih zadataka, a glavni je da sva djeca podjednako igraju i budu sretna i zadovoljna sportom koju su odabrali. Neće se dogoditi da dijete dođe na utakmicu i ne odigra niti minutu. Neće se dogoditi niti da igra samo jednu minutu i izađe van, već dovoljno dugo da se osjeća bitnim dijelom ekipe! Iz toga će razloga ograničiti broj djece po dobnoj kategoriji. Nije im cilj kvantiteta, nego kvaliteta. Ovo nije posao, već poziv koji se radi iz ljubavi! Nije u šoldima sve…

Osim vrhunskih uvjeta za trening i kvalitetnog rada, škola će nogometa biti posebna po raznim dodatnim aktivnostima za sve članove: ljetovanja, zimovanja, Playstation Fifa turniri, sportski rođendani, popust na sportsku opremu, razne dobrovoljne edukacije, radionice, volontiranja itd. Sve u cilju ne samo tjelesnog, nego i potpunog socio-emocionalnog razvoja djece s naglaskom na altruizam pod geslom: Budi dobar i pomozi kad god možeš, kome god možeš!

Za sve dodatne upite i upis djece možete nazvati 092-193/39-33 ili se javiti u inbox ili putem e-maila: skolanogometalio@gmail.com.

Za kraj, mole se svi lokal patrioti kojima su nogomet, Jug2 i Osijek na srcu da pomognu malom klubu s periferije grada koji je prošle godine proslavio 70 godina da opstane i da se ne ugasi, već da se vrati na stare staze slave na ponos svih nas te vas molimo da proširite riječ te lajkate i dijelite ovu objavu putem društvenih mreža.

U školu nogometa dobrodošla su sva djeca rođena do 2019. godine.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari