prvo zaštićena prodaja

NK Osijek objavio cijene godišnjih ulaznica za novu sezonu. Nema ni više čekanja u redovima

Davor Javorovic/PIXSELL

Ulaznice za novu sezonu su skuplje od 20 do 43 posto u usporedbi s prošlogodišnjim, a iz kluba uvode i brojne novitete

Nogometni klub Osijek objavio je da od ponedjeljka 8. srpnja kreće prodaja godišnjih ulaznica za Pampas za sezonu 2024./2025. SHNL-a. Prvo za prošlogodišnje pretplatnike.

“Počevši od 8. srpnja u 10 sati i zaključno do 15. ovoga mjeseca u 9:59 imat ćemo zaštićenu prodaju godišnjih ulaznica isključivo za prošlosezonske pretplatnike, dakle vlasnike godišnjih i polugodišnjih ulaznica i to samo za ista mjesta koja su imali i do sada. Praktički se radi o pravu prvokupa dosadašnjih sjedala s tim da pritom nema prepuštanja svoga mjesta nekoj drugoj osobi. Sve se, naravno, može odraditi online (izuzev obiteljskog sektora kod kojega imamo promjenu u odnosu na lani) na portalu ulaznice.hr u vremenu od 0-24 dok je radno vrijeme našeg Ticket pointa na Opus Areni od ponedjeljka do subote od 10 do 18 sati.

Od 15.7. u 10 sati do 18.7. u 9:59 odradit ćemo zaštićenu prodaju godišnjih ulaznica, također isključivo za prošlosezonske pretplatnike (i godišnjih i polugodišnjih ulaznica), kao i prodaju svih preostalih raspoloživih mjesta koja nisu preuzeli kupci u prvom tjednu zaštićene prodaje. To se odnosi i na sve one sjedalice koje su ostale slobodne prošle godine. Dakle, navijači koji su imali prošlogodišnju pretplatu mogu iskoristiti dodatnu pogodnost pri kupovini svih preostalih raspoloživih mjesta prije nego li se ona puste u slobodnu prodaju. Pritom će online prodaja biti moguća tijekom cijeloga dana (0-24), a kod nas na Ticket pointu od ponedjeljka do srijede od 10 do 18 sati.

Od 18. srpnja u 10 sati i online i kod nas na stadionu (od ponedjeljka do subote od 10 -18 sati) kao i nedjeljom kada ćemo igrati domaće utakmice, bit će aktualna slobodna prodaja svih preostalih dostupnih mjesta, tada bez ikakvih uvjeta prilikom kupnje. Plaćanje je u svim opcijama moguće gotovinom ili karticama, a sve detalje o plaćanju na rate moguće je pronaći u našem Pravilniku”, objavili su na klupskim web stranicama.

Iz kluba napominju kako se obiteljska tribina koja se prošle godine nalazila na sektoru C6 Istok sad seli na Sjever B1 i Zapad A6.

I umirovljenici imaju svoj dio tribine i njihova pretplata će imati povlaštenu cijenu od 50,00 €, uvažavajući standard i mogućnosti svakog našeg navijača, a posebice onih koji više nisu radno aktivni. Ove godine to je sektor na tribini Jug D4, rubni trokut do zapadne tribine te se navedeni popust može iskoristiti isključivo na našem Ticket pointu uz predočenje potvrde o umirovljenju.

Za invalidne osobe više nema besplatnih godišnjih ulaznica za njih kao lani, nego se za svaku utakmicu posebno javljaju i nadalje bez naknade za ulazak na svoja vidljivo obilježena mjesta na stadionu. Inače, invalidi ne moraju biti članovi NK Osijek da bi si osigurali besplatnu ulaznicu.

Cijene godišnjih ulaznica za Opus arenu 2024.:

Kao što vidimo došlo je do poskupljenja u odnosu na prošlu sezonu. Poskupljenje je od 20 do 43% posto, a neki sektori zadržali su i iste cijene. Usporedbe radi, navijači Hajduka godišnje ulaznice za novu sezonu plaćaju 50 posto više, a navijači Rijeke čak 160 posto.

NK Osijek prvi u Hrvatskoj uvodi redomat – nema čekanja u redovima

“Prvi smo nogometni klub u Hrvatskoj koji će na blagajni za kupovinu ulaznica imati redomat! Važno je napomenuti da bez preuzetog broja nitko neće doći na red, što znači da će svi biti prozvani po vremenu u kojem su dolazili. Na ovaj način želimo izbjeći čekanje, posebice tijekom sparnih dana, a uz to smo i modernizirali prodaju, budući da svi mogu pratiti situaciju preko svojih pametnih telefona i vidjeti koji je broj na redu i koliko još osoba ima ispred njih prije dolaska na blagajnu. Listići iz redomata vrijede samo za taj dan kada ste ga uzeli i ne prenose se na sljedeći. I naravno, dok se čeka na red možete se okrijepiti u našem Pampas Caffeu ili pak prošetati do obližnjeg Fan shopa, provjeriti što je tamo novoga te ponešto i kupiti”, poručuju iz kluba.

Sve ostale informacije o kupovini godišnjih ulaznica i učlanjivanju u klub moguće je doznati na službenim klupskim web stranicama.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari