poruka na IG

Boto poslao poruku navijačima, a zahvalio se i osječkom gradonačelniku

PIXSELL/NK Osijek

"Imam puno povjerenje u policiju i njihovu sposobnost da temeljito istraže ovaj slučaj i privedu odgovorne pravdi", napisao je Boto

Nakon što mu je noćas sa sedam metaka propucan službeni automobil, putem Instagrama navijačiam i klupskim djelatnicima obratio se i sam Joso Boto. Njegovu poruku prenosimo u cijelosti u originalu i prevedenu na hrvatski.

“Dragi članovi kluba i navijači,

Želim izraziti svoju iskrenu zahvalnost za ogromnu podršku koju sam primio nakon nedavnog incidenta s mojim automobilom. Izljev brige i solidarnosti od strane kluba i naših predanih navijača bio je zaista velik i duboko ga cijenim tijekom ovih izazovnih vremena.

Vaše poruke i geste podrške potvrdile su moje uvjerenje u snagu i jedinstvo naše zajednice. U ovakvim trenucima prava snaga našeg kluba dolazi do izražaja i duboko sam zahvalan što sam dio toga.

Također bih želio izraziti svoju iskrenu zahvalnost Hrvatskom nogometnom savezu i gradonačelniku Osijeka za njihovu podršku i pomoć. Njihova uključenost i briga bili su ključni i zahvalan sam na njihovoj posvećenosti osiguravanju sigurnosti i dobrobiti svih uključenih.

Imam puno povjerenje u policiju i njihovu sposobnost da temeljito istraže ovaj slučaj i privedu odgovorne pravdi. Vjerujem da će brzo riješiti ovu situaciju i osigurati sigurnost svih uključenih.

Još jednom, hvala vam na nepokolebljivoj podršci. Zajedno ćemo prevladati ovo i nastaviti ići naprijed s otpornošću i odlučnošću.

Srdačni pozdravi,

José Boto”

Navijači Osijeka večeras za 19h kod novog stadiona najavljuju skup podrške Boti.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari