dan otvorenih vrata

Građanima predstavljen novi Gradski stadion u Belom Manastiru

Grad Beli Manastir/Facebook

Gradonačelnik Grada Belog Manastira Tomislav Rob pojasnio je kako se Danom otvorenih vrata željelo pokazati građanima i gostima što se do sada napravilo, a ujedno otvoriti pomoćni teren za treninge najmlađih skupina

U srijedu je u Belom Manastiru održan “Dan otvorenih vrata novog Gradskog stadiona u Belom Manastiru”  u kojem su svi znatiželjnici mogli doći razgledati novi Gradski stadion.

U gostima su bili predstavnici NK Osijeka i Hrvatskog nogometnog saveza, a također su se mogli pogledati nastupi Plesne predškole Umjetničke škole Beli Manastir i Plesnog studija IndepenDANCE.

Gradonačelnik Grada Belog Manastira Tomislav Rob pojasnio je kako se Danom otvorenih vrata željelo pokazati građanima i gostima što se do sada napravilo, a ujedno otvoriti pomoćni teren za treninge najmlađih skupina.

“Želimo pokazati što smo napravili do sada i ono što je još potrebno da bi ovaj ogroman kompleks završili do kraja. Teren je namijenjen najmlađim uzrastima, prvenstveno školi nogometa, a nakon ovoga krećemo u razvoj ostalih sportova, a to je atletika i budući razvoj sporta na području grada Belog Manastira. Do sada su ogromna sredstva uložena i u samu zgradu, no ona ima prostorne mogućnosti i za bavljenje rekreacijom. Imamo i nove najmodernije teniske terene sufinancirane iz sredstava Ministarstva turizma, a koji će odmah biti u funkciji. Odmah krećemo i u dogradnju trim staze, a svlačionice i dio prostora namijenit ćemo i rekreativcima i sportašima, što je i cilj ove otvorene priče Gradskog sportskog parka zajedno s bazenima. Dakle, zaokružena priča za idućih 50 godina bavljenja sportom na području grada, ali i da konačno naše ekipe, koje su nekad igrale u drugoj ligi, ponovo zaigraju u puno većem rangu nego sada”, poručio je i poželio gradonačelnik Rob.

Seniori Baranje Belje su uvjerljivo osvojili Prvu županijsku ligu i već se pripremaju za Međužupanijsku ligu.

FOTO: Grad Beli Manastir/Facebook

Više fotografija pogledajte OVDJE.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari