šokadija slavila

Kaos na utakmici u Đakovačkim Selcima: Derbi sa Strizivojnom završio makljažom navijača na terenu

Facebook

Prema izvješću u zapisniku susreta, ali i snimkama koje kolaju društvenim mrežama, na kraju utakmice domaći navijači pokušali su se obračunati s gostujućima

Derbi utakmica 2. Županijske nogometne lige Đakovo između Omladinca Đakovački Selci i Šokadije iz Strizivojne završila je pobjedom gostiju 2:1 nakon preokreta, ali ostat će upamćena i po navijačkim incidentima..

Domaćin je poveo golom Leonarda Turića u 19. minuti, ali početkom nastavka uslijedio je preokret. Od početka dominantniji gosti golovima Ante Andijevića u 52. i Pavla Kitanovića u 59. minuti su preokrenuli rezultat.

To se pak nije baš svidjelo domaćim navijačima pa je nastao kaos.

Prema izvješću u zapisniku susreta, ali i snimkama koje kolaju društvenim mrežama, na kraju utakmice domaći navijači pokušali su se obračunati s gostujućima. Kako je to izgledalo pogledajte u jednom videu objavljenom na društvenim mrežama:

Dva kola prije kraja prvenstva Šokadija vodi sa 57 bodova, Polet je osvojio 52, a Omladinac 50.  Pred Šokadijom nalaze se još dvije prepreke: u sljedećem kolu u Strizivojnu dolazi Polet, a nakon toga slijedi gostovanje u Punitovcima. Dakle, dvije izazovne utakmice koje igarči trenera Bogdanovića moraju riješiti u svoju korist i tako se uputiti u kvalifikacije za popunu Prve županijske nogometne lige.

Domaći navijači tijekom utakmice; FOTO: NK Omladinac/Facebook

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari