radovi vodovoda

Zbog radova u potpunosti se zatvara još jedno frekventno gradsko raskrižje

Google Maps

Radovi i nova privremena regulacija prometa će trajati do 31. srpnja 2024.

Iz Vodovoda Osijek obavještavaju građane da će zbog radova na Projektu 4 Osijek biti prisiljeni u potpunosti za sav promet zatvoriti raskrižje Gundulićeve i Županijske ulice, od 27. lipnja 2024. Radovi i nova privremena regulacija prometa će trajati do 31. srpnja 2024.

Promet Gundulićevom od Radićeve do Županijske ulice i Županijskom do zatvorenog križanja sa Gundulićevom ulicom bit će omogućen, ali će obje ulice biti slijepe. Obilazni promet odvijat će se obilaznim pravcima prema grafičkom prikazu.

“Molimo poštujte znakove privremene regulacije prometa i ne parkirajte svoja vozila u zoni gradilišta zbog ometanja radova. Zatvorene dionice bit će označene i u web servisima za navigaciju u prometu (Google Maps) pa će korištenje tih servisa koji će upućivati i na povremene zastoje i gužve u prometu, biti korisno. Sve sugrađane i vozače koji prometuju navedenom lokacijom molimo za oprez i razumijevanje”, poručuju iz osječkog Vodovoda.

Podsjetimo, jučer je za promet (zbog radova na modernizaciji tramvajske pruge) zatvoreno i raskrižje Kanižlićeve i Strossmayerove.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari