“Ljeto u plusu” uz GPP i partnere

Kupite mjesečne karte za 7., 8. i 9. mjesec, a GPP će vam vratiti uloženi novac u vrijednim nagradama. Kada skupite sva tri računa, dođite na prodajno mjesto GPP-a na Trgu A. Starčevića – POTHODNIK, i preuzmite svoj blok sa nagradnim kuponima.

Priređivač promotivne akcije “Ljeto u plusu” je Gradski prijevoz putnika d.o.o., iz Osijeka, C. Hadrijana 1, OIB: 96779488329, zajedno sa 8 tvrtki-partnera:

Blitz CineStar, G Bowling Portanova, Igraonica Twister, Ferivi Sports, restoran El Paso

koji sudjeluju sa proizvodima u vrijednosti od 15,00 kn do 50,00 kn bruto, ukupne vrijednosti 168,00 kn bruto; te:

Spin, Lanico, Ekran

koji sudjeluju sa pospustima na proizvode, odn. usluge, i to u vrijednosti od 100,00 do 300,00 kn.

Promotivna akcija “Ljeto u plusu” priređuje se s ciljem podizanja razine usluge javnog prijevoza u Osijeku, te s tim u vezi i unapređenja prodaje ove usluge za priređivača. Promotivna akcija održavati će se od 27. lipnja do 5. rujna 2011. god. u maloprodajnim objetima GPPa (Cara Hadrijana 1 i Trg A. Starčevića – pothodnik) i maloprodajnim objektima svih tvrtki-partnera.

Pravo sudjelovanja imaju svi korisnici javnog gradskog prijevoza koji su u kategoriji učenik ili student, te tim statusom ostvaruju pravo kupovine mjesečne karte za navedenu kategoriju korisnika javnog gradskog prijevoza.

Prvih tri tisuće (3.000) učenika ili studenata koji na prodajnim mjestima GPP-a (C. Hadrijana 1 i Trg A.Starčevića – pothodnik) kupe mjesečne karte pripadajuće kategorije za srpanj, kolovoz i rujan, ostvaruju pravo na blok sa nagradnim kuponima tvrtki-partnera.

Detaljna pravila promotivne akcije pogledajte OVDJE.

{youtube}gEHZ6jl5kTg{/youtube}

Promo

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari