Rotary klub Osijek dobio novog predsjednika

U subotu, 02. srpnja 2011. godine u 11 sati, u prostorima Erdutske vinarije održana je svečana primopredaja dužnosti Rotary kluba Osijek za novu rotarijansku godinu, 2011./2012.

Odlazeći predsjednik Tihomir Živić je kratkim videozapisom svim nazočnima istaknuo sve značajnije akcije koje su obilježile proteklu godinu. Podsjetio je okupljene kako je upravo na taj dan, 02. srpnja 1993. godine Rotary klubu Osijek uručena svečana Povelja o priključenju Rotary obitelji, te kako će nova Uprava biti prva koja će klub voditi u sklopu samostalnog hrvatskog Distrikta 1913. Posebno je, u ime članova Rotary kluba Osijek, naglasio zahvalnost svim darovateljima, javnosti, prijateljima i članovima njihovih obitelji koji su nesebično podržavali njihov dobrotvorni rad.

Budući predsjednik Goran Dumančić je okupljenima u kratkom obraćanju predstavio članove nove Uprave, te je naglasio napore koje će ulagati kako bi nastavili raditi u duhu rotarijanstva, poštujući sva načela koja su prihvatili svečanom prisegom.

Svečanosti su prisustvovali prijatelji iz Rotary kluba Slavonski Brod, Rotary kluba Vinkovci, Rotary kluba Josip Juraj Strossmayer, Rotaract kluba Osijek, te prijatelji iz Lions kluba Osijek. Kao poklon i zahvalu prisutnima, Rotary klub Osijek je organizirao kratki prigodni koncert sopranistice Kristine Owais i tenora Gorana Caha uz klavirsku pranju Sandre Mikulandre-Tutavac koji su nas oduševili svojim nastupom.

Nakon službenog dijela, druženje je nastavljeno svečanim objedom koje je trajalo do kasnih poslijepodnevnih sati.

Tekst: M.C./SIB.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari