100 kuna za par sati užitka i privatnosti

Na vjetrobranskim staklima automobila stanovnika Sjenjaka i okolice nedavno su ostavljeni leci u kojima se nudi prostor za dnevni i noćni odmor.

Posve je jasno da vjerojatno nitko neće iz čista mira iznajmiti ekskluzivno uređen apartman da bi se odmorio, prostor je namijenjen onima koji imaju potrebu s partnerom se negdje skriti, povući u osamu. Potvrdio nam je to i vlasnik apartmana koji je, kako kaže, zbog opravdanih razloga želio ostati anoniman.

“Registrirao sam djelatnost, apartman je kategoriziran s tri zvjezdice i nemam problema što se tiče podmirenja obveza državi. Zainteresiranih ima, i to najviše onih u brakovima. Dečki i djevojke ili ljubavnici vrlo često iznajmljuju moj apartman i to za stotinu kuna dnevno, iako ondje uglavnom provedu četiri-pet sati”, ispričao je vlasnik, koji kaže kako je imao dobar razlog da apartman u kojem bi bez problema mogli biti smješteni studenti ponudi diskretnim parovima.

Na ovaj način, tumači, ima kontrolu nad eventualnim devastiranjem prostora, što je kod studenata uobičajeno, no priznaje da bi mu mnogo unosnije bilo kad bi umjesto ljubavnika ondje boravili upravo studenti. Imao bi stalan prihod, a ovako ovisi, kaže, doslovce o broju parova koji svoju intimu žele zadržati unutar četiri zida. Zbog tog razloga nije nam želio dopustiti ni fotografiranje, no na upit ima li među zainteresiranima i osoba iz javnog života, diplomatski je odgovara da ljude koji dolaze ne pozna.

“Meni plaćaju na ruke i ja ih vidim, ali tko je među njima političar ili kakva druga javna osoba – ne znam”, rekao je.

Tekst: M.Mihelić (Glas Slavonije)
Foto: Copyrightsworld

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari