Medić najbolja u grupaciji sa 100 tisuća zaposlenih

Larisa Medić, menađerica tvrtke Transcom, nakon što je proglašena djelatnicom godine, sada je proglašena i najboljim zaposlenikom cijele Kinnevik poslovne grupacije.

Ono što smo nedavno najavili samo kao mogućnost, doista se obistinilo, Larisa Medić, generalna menadžerica tvrke Transcom za Hrvatsku, Mađarsku i Poljsku, nakon što je proglašena djelatnicom godine te matične tvrtke, početkom ovog tjedna izabrana je i za “employee of the year” – najboljeg zaposlenika cijele Kinnevik poslovne grupacije koja objedinjuje pet korporacija različitih djelatnosti i u čijem sastavu posluje Transcom.

U ovoj grupaciji zaposleno je gotovo 100 tisuća djelatnika, a posluju u cijelome svijetu.

Profesionalno, velika je čast kada budeš prepoznat kao najbolji unutar takve investicijske grupe poput Knnevika, a naravno i privatno ova nagrada mnogo mi znači, jer je posve neočekivano završila u mojim rukama“, rekla je Larisa Medić po povratku u Osijek. Svečanost je održana u Stockholmu, bila je organizirana uz glamur dostojan dodjele Oscara, s limuzinama koje su kandidate dopratile do pozornice, a nastupili su i poznati zabavljači švedske estrade.

Tekst: D.Ku. (Glas Slavonije)
Foto: businesstraining.com

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari