Proslava dana tvrke OTOS d.o.o.

Dana 10. prosinca (subota) održana je 66. svečana rođendanska proslava tvrtke OTOS d.o.o. koji je unatoč krizi nastavio s uspješnim poslovanjem.



Rođendanska proslava bila je jedinstvena prilika da tradicionalno počastimo sve naše umirovljene kao i da nagradimo sve svoje trenutno zaposlene radnike. Naš uspjeh se jasno može iščitati i kroz dugogodišnji marljivi rad i vjerno služenje svim svojim klijentima i kupcima za koje smo izradili više tisuća ortopedskih pomagala, proteza za invalide te smo u svoj rad utjelovili i rad za opće dobro što se jasno može vidjeti i kroz brojne projekte koje smo odradili za djecu i odrasle.

Kako bi proslavili naš uspješan način poslovanja, OTOS i njegovi djelatnici su 10. prosinca svečano proslavili rođendan a svečanosti su nazočili i gradonačenik Osijeka, gospodin Krešimir Bubalo, predsjednik Skupštine Osječko-baranjske županije, gospodin Zlatko Maksimovič i tajnica Hrvatske gospodarske komore Osijek, gospođa Katarina Pekanov.

Uz prigodan domjenak na svečanosti smo nagradili i pohvalili naše najuspješnije ovogodišnje radnike s jasnom željom da pokažemo kako je upravo dobar, zadovoljan i uspješan radnik taj koji je najzaslužniji za uspjeh svake poduzetniče priče, pa tako i naše! Upravo smo iz tog razloga dodijelili jubilarne nagrade svim dugogodišnjim radnicima, nagrade najboljim radnicima u proizvodnji, trgovini i upravi kao što smo se sjetili svih naših umirovljenih radnika kojima smo uručili Božićnicu u iznosu od 400 kuna.

Danas OTOS broji 45 zaposlenika a uz brojna priznanja koja smo tijekom godina dobili, važno je istaknuti kako OTOS ponosno podupire i naše paraolimpijce i osvajače brojnih odličja u zemlji i svijetu. Naime, OTOS sponzorira Atletski klub osoba s invaliditetom OTOS-Grubišno Polje predvođen trenerom Borisom Kljajićem. Predsjednik kluba je višestruki osvajač medalja u bacanju kugle Darko Kralj koji je početkom prosinca osvojio još jednu zlatnu medalju na svjetskom prvenstvu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima a njegov mladi klupski kolega Deni Černi je na istom natjecanju osvojio broncu i ostvario normu za nastup na Paraolimpijadi u Londonu. Naš najuspješniji paraolimpijski trojac je također bio na rođendanskoj proslavi a cijelu atmosferu začinio je i nastup Stjepana Jeršek Štefa I Džentlmena.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari