Slavonsko pivo – novi proizvod osječke Pivovare

Ivanu Cornu, nakon njegova stupanja na dužnost direktora Osječke pivovare, a prije predstavljanja čitateljima Glasa, ostavili smo pristojnih tri tjedna vremena kako bi se upoznao s radnom sredinom. Jer ono što se unatrag nekoliko godina događalo u Pivovari, sve drugo je nego uobičajeno radno okruženje.


Ne treba podsjećati posebno na stalno tinjajući sukob između uprave i sindikata, promjene vlasnika tvrtke, sumnje na počinjenje kriminalnih radnji s jedne strane, te s druge strane, uspješno poslovanje tvrtke, s povećanjem proizvodnje, medijska promocija i organizacija iznimno uspješnih Dana Osječkog piva

Budući da kao nova osoba dolazim neopterećen svim tim događanjima, možda će mi zapravo biti lakše posvetiti se onome zašto sam ovdje – voditi i unaprijediti poslovanje tvrtke – kazao nam je Corn.

Iz njegove dosadašnje karijere napomenut će kako je u Osijeku završio obrazovanje, diplomirao je na osječkom Prehrambeno-tehnološkom fakultetu, radio je u virovitičkom Viru te u posljednjih četiri godine u tvrki Biodizel iz Vukovara.

Moja je namjera na novoj dužnosti ponovno povećati plasman naših proizvoda. Nama, naime, u Pivovari nije teško proizvesti više piva, ali ruku na srce, veliku borbu imamo s konkurencijom koja tržište osvaja na osnovi bogate marketinške kampanje. Cilj nam je na području Slavonije vratiti liderski status – otkriva planove Corn.

Za predstojeću ljetnu sezonu Corn najavljuje i nove proizvode Osječke pivovare. U ponudi će se naći voćna piva – radleri s okusom limuna i grejpa. Pravi adut, kaže, bit će novo – Slavonsko pivo. Promocija, a riječ je i o nacionalnoj kampanji tog novog proizvoda, u osnovi pilsnera, najavljuje se za svibanj.

[blockquote]Vlastite maloprodaje
Jedna od aktivnosti koja je započeta prije dolaska Corna u tvrtku, a sada se nastavlja otvaranje je vlastitih maloprodaja u kojima će se nuditi proizvodni asortiman Osječke pivovare – piva i ponovno pokrenutog vlastitog brenda gaziranih sokova Sila Cool. “Do sada smo otvorili deset prodavaonica, u planu je još bar sedam u cijeloj Slavoniji. Jednako tako nastojat ćemo osnažiti našu prisutnost i plasman Osječkog piva na zagrebačkom području”, naglašava Corn.[/blockquote]

D.Kuštro (Glas Slavonije)

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari