VIDEO: Lava više ne morate gledati samo kroz rešetke kaveza

Nešto još neviđeno u Hrvatskoj od jučer ima osječki ZOO vrt. Ne radi se o novoj životinji već o novom sadržaju koji će, sigurno je, privući mnogu djecu ali i odrasle.

Nešto još neviđeno u Hrvatskoj od jučer ima osječki ZOO vrt. Ne radi se o novoj životinji već o novom sadržaju koji će, sigurno je, privući mnogu djecu ali i odrasle. Kako je to kad se sretnete oči u oči s lavom iskusite u osječkom carstvu životinja!

Lava više ne morate gledati samo kroz rešetke kaveza. Od sada pogled je puno bolji. Uđete u jeep i u kavezu ste osječkih lavova.

Oko vozila postavljena je i metalna i električna ograda takozvani pastir tako da je sigurnost doživljaja stopostotna.

U vozilu postavljeni su i zvučni efekti pa doista imate ugođaj kao na pravom safariju. No to nije sve što će zoološki posjetiteljima novoga ponuditi ovoga proljeća.

No, prije ljeta tu je Uskrs. Već tradicionalno na uskrsni ponedjeljak u ZOO vrtu djecu razveseljava uskrsni zeko. Bit će tu i ove godine, a djecu očekuju brojne nagrade i iznenađenja.

A karte za ulazak u ZOO vrt mogu se kupiti toga dana u zoološkom ali i osvojiti dan ranije, na sam Uskrs u uskrsnom tramvaju GPP-a.

Za Uskrsni tramvaj nema rezervacija, a cijena karte je 10kn, kao i za ulazak djece u ZOOloški vrt na uskrsni ponedjeljak.


Tekst i video: STV


Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@sib.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari