Vijesti / Regija

bilje

Lopov preko krova pokušao pobjeći od policije, pao i teško se ozlijedio

Lopov preko krova pokušao pobjeći od policije, pao i teško se ozlijedio
Patrik Macek/PIXSELL

Osoba je hitno prevezena u Klinički bolnički centar Osijek gdje je i zadržana na liječenju

Policijski službenici su 17. rujna oko 22,40 sati zaprimili dojavu 83-godišnjakinje kako je vidjela nekoga u obiteljskoj kući, započinje izvješće osječko-baranjska policija pa iznosi detalje.
 
"Dolaskom na mjesto događaja na području Općine Bilje policijski službenici su izvršili obilazak kuće i uočili osobu kako se penje po krovu kuće u smjeru susjednog dvorišta te je u jednom trenutku pala s krova. Ulaskom u susjedno dvorište policijski službenici su na betonskoj podlozi zatekli mlađu mušku osobu kako leži u besvjesnom stanju", kažu iz PU osječko-baranjske.

Obavljenim očevidom i prikupljenim saznanjima policija je utvrdila da se radi o maloljetniku te da je 17. rujna oko 22,40 sati kroz otvorenu kapiju ušao u zajedničko dvorište obiteljskih kuća u vlasništvu 83-godišnjakinje i 59-godišnjakinje, potom ušao u kuće i preturao po stvarima nakon čega je izašao ništa ne otuđivši.
 
Osoba je hitno prevezena u Klinički bolnički centar Osijek gdje je i zadržana na liječenju. Slijedi daljnji rad na utvrđivanju okolnosti, zaključuje policija izvješće.


Izdvojeno

Reci što misliš!