Vijesti / Regija

krađa s oranice

Otkriven dvojac koji je ovršio i zatim ukrao 35 tona pšenice u zrnu

Otkriven dvojac koji je  ovršio i zatim ukrao 35 tona pšenice u zrnu
Dubravka Petrić/PIXSELL

U razdoblju od 11. do 13. srpnja, na oranici kod Ludvinaca kombajnom je ovršeno i ukradeno 35 tona pšenice u zrnu. Prema procjeni odgovorne osobe oštećene poljoprivredne tvrtke iz Vukovara, počinjena je materijalna šteta u iznosu od više tisuća eura

Vukovarsko-srijemska policija je nakon kriminalističke istrage kazneno prijavila dvojicu muškaraca, 36-godišnjaka i 38-godišnjaka, osumnjičenih za krađu 35 tona pšenice kod Ludvinaca, priopćeno je u subotu iz te policijske uprave.

Kriminalističkim istraživanjem koje su proveli službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske, utvrđeno je da su  36-godišnjak i 38-godišnjak u srpnju ove godine s oranice kod Ludvinaca ovršili i otuđili 35 tona pšenice, navode iz PU.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, protiv osumnjičenika se dostavlja kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Kako je policija ranije izvijestila, u razdoblju od 11. do 13. srpnja, na oranici kod Ludvinaca kombajnom je ovršeno i ukradeno 35 tona pšenice u zrnu. Prema procjeni odgovorne osobe oštećene poljoprivredne tvrtke iz Vukovara, počinjena je materijalna šteta u iznosu od više tisuća eura.


Izdvojeno

Reci što misliš!