Vijesti / Regija

slavonski brod

Sudarili se vozač električnog bicikla i vozačica električnog romobila

Sudarili se vozač električnog bicikla i vozačica električnog romobila
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba

Jučer, 29. ožujka oko 15:15 sati u Slavonskom Brodu, u Ulici Eugena Kumičića dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom, izvještava nas PU brodsko-posavska.

Obavljenim očevidom je utvrđeno da se 68-godišnjak pod utjecajem alkohola od 0,88 promila uključivao u promet preko nogostupa upravljajući električnim biciklom, a da se nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu. Svojom radnjom je oduzeo prednost 57-godišnjakinji koja je upravljala električnim romobilom, zbog čega ista nije uspjela na vrijeme zaustaviti romobil te je došlo do udara prednjeg kotača romobila, u stražnji kotač bicikla i pada oba sudionika na kolnik.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, policijski službenici protiv 68-godišnjaka podnose obavezni prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Također, i protiv 57-godišnjakinje slijedi obavezni prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, ista je kao vozač osobnog prijevoznog sredstva bila dužna kretati se biciklističkom stazom (koja postoji na tom djelu kolnika).


Izdvojeno

Reci što misliš!