Vijesti / Regija

zločin koji je potresao hrvatsku

Izašle nove snimke koje je vinkovački ubojica snimio prije svog krvavog pohoda, policiji poručio: ''Sad će oni vidjeti tko je baja''

Izašle nove snimke koje je vinkovački ubojica snimio prije svog krvavog pohoda, policiji poručio: ''Sad će oni vidjeti tko je baja''
Screenshot

Na snimkama ubojica najavljuje što će učiniti te pokazuje svoje pištolje i municiju za njih

22-godišnji mladić iz Vinkovaca je prije svog smrtonosnog pohoda snimio nekoliko videa u kojima je najavio što će napraviti, a snimke poslao svojim prijateljima. Također je i napisao oproštajnu poruku.

Na snimkama koje sad kruže društvenim mrežama, mladić pokazuje masku iz nasilne igrice, dva pištolja, municiju za njih i bocu alkoholnog pića.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ja vam sad čekam pravo vrijeme da dođe, a možda i ne dođe. Šta znaš, ja ću sebe ubit danas to je sigurno. To je malo čudno za izjavit kad znate da je istina, ali je*iga. Dosta su me je*bali, ljudi, život, nepravda i mentalni problemi", priča ubojica dok snima video u svom automobilu.

maska ubojice
potresno Kruži snimka koju je mladić iz Vinkovaca snimio prije nego je ubio oca: ‘'Ne radim ja to bez razloga"

"Ovo je za onaj mali pištolj, što još imamo. Je*o mater, jesam se naoružao. Kad dođe policija, oni znaju plašiti samo srednjoškolce. Sad će vidjeti Dallasa sa dva pištolja i oko 130 komada municije pa vidit ćemo ko je baja. A ovo je 45-ica, to kida slonove" - priča ubojica na snimci i pokazuje dva pištolja i municiju.

Podsjetimo, u Vinkovcima je u utorak navečer došlo do pucnjave u kojoj je ubijen jedan muškarac, a tijelo drugog, ujedno i osumnjičenog za ubojstvo, pronađeno je kasnije u rijeci Bosut.

Ubojica se prvo dovezao pred kuću svog oca i pozvao ga da izađe. Potom je oca upucao kroz vrata, a onda krenuo prema obližnjoj kući u kojoj živi njegov brat, pišu 24sata.

Kuća zločina u Vinkovcima
novi detalji Ubojica je u bijegu od policije krenuo prema Bosutu i počeo pucati, policajci uzvratili vatru

U kuću je navodno ispucao nekoliko metaka uz prijetnje da će ubiti i svog brata. Njihova majka je za to vrijeme zapomagala, a netko je pozvao policiju. Oni su vrlo brzo stigli na mjesto ubojstva i presreli ubojicu.

Kuća zločina u Vinkovcima Fotogalerija

U tom trenutku došlo je i do razmjene vatre. Policija je pucala i u zrak da upozori mladića da baci oružje.

Nije ih poslušao već je zapucao na njih. Još traje očevid i kriminalistička istraga nakon koje bi se trebalo utvrditi je li se ubojica ubio sam ili je nastradao u razmjeni vatre s policajcima.


Izdvojeno

Reci što misliš!