Vijesti / Regija

troje ozlijeđenih

Frontalni sudar! Mlada vozačica zaobilazila kamion u zavoju preko pune crte

Frontalni sudar! Mlada vozačica zaobilazila kamion u zavoju preko pune crte
PU brodsko-posavska

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 18-godišnjak, dok su lakše ozlijeđeni 20-godišnjakinja i 52-godišnjak

Jučer, u 13.15 sati, kod mjesta Baćin Dol nedalko Nove Gradiške, na državnoj cesti 51, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena, a dvije lakše, izvještava PU brodsko-posavska.

Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 20-godišnjakinja upravljala osobnim automobilom od sjevera u smjeru juga, dok se sa njom u vozilu (na suvozačevom sjedalu) nalazio 18-godišnjak. Ispred nje u istom smjeru kretao se kamion s poluprikolicom kojim je upravljao 50-godišnjak, dok se iz suprotnog smjera kretao osobni automobil kojim je upravljao 52-godišnjak.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Do prometne nesreće je došlo na način da je 20-godišnjakinja započela pretjecati kamion i poluprikolicu na djelu kolnika u kojem je blagi zavoj u desno, te preko pune uzdužne crte, dok se iz suprotnog smjera kretao 52-godišnjak, te je tom prilikom došlo do izravnog sudara dvaju automobila. U daljnjoj kretnji vozilo kojim je upravljao 52-godišnjak odbačeno je na lijevu bočnu stranu poluprikolice. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 18-godišnjak, dok su lakše ozlijeđeni 20-godišnjakinja i 52-godišnjak.          

Policijski službenici protiv 20-godišnjakinje podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“.

FOTO: PU brodsko-posavska


Izdvojeno

Reci što misliš!