Vijesti / Regija

teške ozljede

Kirurg o dječaku (15) kojeg je vozačica u Vukovaru udarila na zebri: ''Dobro je, oporavlja se''

Kirurg o dječaku (15) kojeg je vozačica u Vukovaru udarila na zebri: ''Dobro je, oporavlja se''
Dubravka Petrić/PIXSELL

''Ustanovljene su teške tjelesne ozljede u smislu frakture desne lisne kosti s pomakom ulomaka te manje tjelesne ozljede u smislu kontuzije glave, zdjelice i lijeve potkoljenice'', kazao je kirurg vukovarske bolnice u koju je maloljetnik primljen

Slučaj u Vukovaru potvrđuje da na cesti nitko nije siguran. Tamo je u subotu navečer žena automobilom udarila maloljetnika i pobjegla bez pružanja pomoći. Na 15-godišnjaka je naletjela dok je prelazio pješački prijelaz, a istražuje se je li ga pomaknula i nastavila dalje.

Teže je ozlijeđen, a pomoć su mu pružili u vukovarskoj bolnici.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Policija je u Borovu pronašla automobil vukovarskih oznaka za koji se sumnja da je vozila 38-godišnja žena. Analiziraju se naknadno uzeti uzorci krvi i urina zbog testiranja na alkohol, a bit će i kazneno prijavljena.

Kirurg Nacionalne memorijalne bolnice dr. Juraj Njavro u Vukovaru, Mario Palinkaš, rekao je: "Ustanovljene su teške tjelesne ozljede u smislu frakture desne lisne kosti s pomakom ulomaka te manje tjelesne ozljede u smislu kontuzije glave, zdjelice i lijeve potkoljenice. Mladić je primljen na Odjel kirurgije, odnosno na traumatologiju gdje se dobro oporavlja i dobrog je općeg stanja."


Izdvojeno

Reci što misliš!