Vijesti / Regija

NAKON SLUČAJA DEKANIĆ

Smijenjen načelnik vukovarsko-srijemske policije

Smijenjen načelnik vukovarsko-srijemske policije
PU vukovarsko-srijemska

Milina je pritom odmah istaknuo kako je, na njegov prijedlog, ministar unutarnjih poslova Davor Božinović imenovao Antu Zovaka za načelnika ove policijske uprave

Danas je u Policijskoj upravi vukovarsko-srijemskoj glavni ravnatelj policije Nikola Milina uručio rješenje o imenovanju novom načelniku Anti Zovaku, čime je smjenio dosadašnjeg načelnika Fabijana Kapulara.

Milina je pritom odmah istaknuo kako je, na njegov prijedlog, ministar unutarnjih poslova Davor Božinović imenovao Antu Zovaka za načelnika ove policijske uprave te mu je na tome čestitao. Glavni se ravnatelj policije ujedno i zahvalio dosadašnjem načelniku na suradnji u vrijeme njegovog mandata dok je ostalim članovima kolegija.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Na vama je da i dalje punom energijom nastavite obavljati policijski posao i ostvarivati rezultate kojima se ponosimo na razini cijele Republike Hrvatske. Rezultati koje ste postigli u Policijskoj upravi vukovarsko-srijemskoj značajan je doprinos cjelokupnoj sigurnosti i to u svim segmentima", rekao je Milina.

Novoimenovani načelnik Policijske uprave vukovarsko-srijemske Ante Zovak je zahvalio glavnom ravnatelju policije i ministru unutarnjih poslova na ukazanom povjerenju, kao i svom prethodniku.

Načelnik Zovak tom je prilikom istaknuo kako su rezultati policijske uprave vukovarsko-srijemske dobri, a zahvaljujući upravo predanom radu za što je potrebno puno energije i znanja.

„I dalje ćemo svoju službu obavljati što je bolje moguće i nadam se da ćemo stanje sigurnosti podići na još višu razinu“ , zaključio je načelnik Zovak.

U svom rukovođenju Policijskom upravom vukovarsko-srijemskom, načelnik Zovak je naglasio kako će nastojati zajamčiti sigurnost i zadobiti povjerenje građana te je, kao važan korak ka tome, istaknuo važnost prevencije, dok će posebnu pozornost posvetiti brizi prema mladima.


Izdvojeno

Reci što misliš!