Vijesti / Regija

Prevario četiri osobe

„Dolijao“ prevarant - u Brodu nudio osobama zaposlenje za novac

„Dolijao“ prevarant - u Brodu nudio osobama zaposlenje za novac
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Policijski službenici su proveli kriminalističko istraživanje nad 67-godišnjakom s područja Zagreba, kojeg sumnjiče da je počinio kazneno djelo prijevare na štetu četiri osobe

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s ispostavom Vrpolje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 67-godišnjakom s područja Zagreba, kojeg sumnjiče da je počinio kazneno djelo prijevare na štetu četiri osobe.

Naime, osumnjičeni je krajem prošle godine stupio u kontakt sa 54-godišnjakom kojemu je obećao zaposlenje u Republici Hrvatskoj, ali da isti mora uplatiti oko 1700 eura zbog izrade dokumentacije i troškova, što je oštećeni i učinio, navodi PU brodsko-posavska.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nadalje, jučer 13. ožujka, još tri osobe u dobi od 29, 24 i 29 godina su prijavile 67-godišnjaka, koji im je također nudio zaposlenje u Republici Hrvatskoj za iznos od 1050 eura (350 eura po osobi), što su mu oštećeni i uplatili.

Policijski službenici su 67-godišnjaka (danas) uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijevare predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodske-posavske, te potom Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu na daljnje postupanje.
 


Izdvojeno

Reci što misliš!