Vijesti / Regija

Nepoznati razlog

Suhopolje: U dvorištu kuće pucao iz puške, uhvaćen dok je mijenjao spremnik

Suhopolje: U dvorištu kuće pucao iz puške, uhvaćen dok je mijenjao spremnik
Ilustracija (MUP)

U ovom događaju srećom nitko nije ozlijeđen

Postupajući po zaprimljenoj dojavi o pucanju iz vatrenog oružja u mjestu Suhopolje oko 2 sata u noći u subotu, 4. ožujka, policijski službenici Policijske postaje Virovitica i Interventne jedinice policije Policijske uprave virovitičko-podravske su na mjestu događaja u dvorištu vlastite obiteljske kuće zatekli muškarca koji u rukama drži automatsku pušku. Muškarac je potom ušao u kuću i pokušao zamijeniti spremnik, u čemu su ga brzom reakcijom i uz uporabu tjelesne snage spriječili policijski službenici.
 
"Uz uporabu sredstava prisile (lisice preventivno) odveden je u policijsku postaju gdje je utvrđeno da se radi o 43-godišnjaku te da je pod utjecajem alkohola. U ovom događaju nitko nije ozlijeđen, a 43-godišnjak je pregledan u Općoj bolnici u Virovitici", poručili su iz policije.
 
Na temelju naloga Županijskog suda u Bjelovaru istoga je dana provedena pretraga doma i drugih prostora kojima se koristi 43-godišnjak kada je dragovoljno izručio veću količinu oružja i streljiva. 
 
Osumnjičeni 43-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari iz Kaznenog zakona te kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.
 


Izdvojeno

Reci što misliš!