Vijesti / Regija

vukovar

Provalio u kafić i ukrao novac, alkohol, cigarete i nadzornu kameru. Ali svejedno je brzo uhvaćen

Provalio u kafić i ukrao novac, alkohol, cigarete i nadzornu kameru. Ali svejedno je brzo uhvaćen
PU osječko baranjska/Ilustracija

Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja kako je 39-godišnjak u ranim jutarnjim satima 2. ožujka provalio u ugostiteljski objekt u Ulici Josipa Jurja Strossmayera iz kojeg je otuđio dnevni utržak i polog, razne kutije cigareta, nekoliko boca alkoholnog pića i kameru video nadzora

Vukovarsko-srijemska policija izvještava nas o provali u ugostiteljski objekt u Vukovaru.

Ubrzo nakon dojave, zaprimljene u 6,52 sati 2. ožujka, policijski službenici su temeljem osobnog opisa pronašli i uhitili mogućeg počinitelja s dijelom otuđenih predmeta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Teška krađa“, 39-godišnjak je priveden u službene prostorije Policijske postaje Vukovar, gdje je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje, kažu iz PU vukovarsko-srijemske

Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja kako je 39-godišnjak u ranim jutarnjim satima 2. ožujka provalio u ugostiteljski objekt u Ulici Josipa Jurja Strossmayera iz kojeg je otuđio dnevni utržak i polog, razne kutije cigareta, nekoliko boca alkoholnog pića i kameru video nadzora, čime je 36-godišnjoj vlasnici počinio materijalnu štetu u iznosu od nekoliko tisuća eura ukupno.

Dio otuđenih predmeta je pronađeno, oduzeto od osumnjičenog te vraćeno vlasnici.

Protiv osumnjičenog slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, a uručen mu je i obavezni prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prebivalištu.

Danas, 3. ožujka, predan je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske, zaključuje policija izvješće.


Izdvojeno

Reci što misliš!