Vijesti / Regija

osijek i feričanci

Jučer dva vozača sletila s kolnika, u krvi su imali preko dva promila alkohola

Jučer dva vozača sletila s kolnika, u krvi su imali preko dva promila alkohola
Ilustracija (Davor Javorovic/PIXSELL)

U jučerašnjem izvješću s osječko-baranjskih prometnica policija izdvaja dva slijetanja s kolnika

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je osam prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći jedna osoba lakše je ozlijeđena, a u sedam prometnih nesreća nastala je samo materijalna šteta.

Na području PU osječko-baranjske u nadzoru prometa jučer su evidentirana dva vozača (jedan osobnog automobila i jedan bicikla) koji su bili pod utjecajem alkohola.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U Feričancima se jučer u 0,05 sati, dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom. 61-godišnji vozač iz Našica, koji je upravljao osobnim automobilom za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije, uslijed nepropisne vožnje unazad sletio je s kolnika. Obavljenim alkotestiranjem utvrđeno mu je 2,08 promila alkohola u krv, zbog čega je smješten u posebnu prostoriju do otrježnjenja.
 
Čeka ga maksimalna novčana kazna u iznosu do 5.560 eura ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 12 bodova.

U Gundulićevoj ulici u Osijeku jučer se oko 10 sati dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom.

45-godišnji vozač iz Osijeka upravljao je osobnim automobilom te je uslijed neprilagođene brzine kretanja sletio s kolnika. Obavljenim alkotestiranjem evidentirana mu je prisutnost od 2,19 promila alkohola u krv te je i on smješten u posebnu prostoriju do otrježnjenja.
 
Njega čeka maksimalna novčana kazna u iznosu do 2.910 eura ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i šest bodova, izvještava PU osječko-baranjska.


Izdvojeno

Reci što misliš!