Vijesti / Regija

bršadin

Pijana 19-godišnjakinja izgubila kontrolu nad automobilom: Prvo skrenula na bankinu, a zatim u suprotnu traku i sudarila se

Pijana 19-godišnjakinja izgubila kontrolu nad automobilom: Prvo skrenula na bankinu, a zatim u suprotnu traku i sudarila se
Marin Tironi/PIXSELL

U prometnoj nesreći 19-godišnja vozačica zadobila je teške tjelesne ozljede

Tijekom vikenda, od 25. do 27. studenoga 2022. godine na području Vukovarsko-srijemkse županije dogodilo se 6 prometnih nesreća, od čega su 3tri bile sa ozlijeđenim osobama i tri s materijalnom štetom.

U petak, 25. studenoga oko 20,40 sati u Bršadinu, 19-godišnja vozačica osobnog automobila sa prisutnošću alkohola u organizmu, prelazi vozilom udesno sa kolnika na zemljanu bankinu i naglom reakcijom skretanja ulijevo gubi nadzor nad vozilom, prelazi na lijevu prometnu traku i udara prednjim dijelom vozila u prednji dio osobnog automobila iz suprotnog smjera, kojim je  upravljala 35-godišnja vozačica.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U prometnoj nesreći 19-godišnja vozačica zadobila je teške tjelesne ozljede, dok su 35-godišnja vozačica i u njenom vozilu 44-godišnja putnica lake tjelesne ozljede.

U subotu, 26. studenoga oko 18,00 sati u Privlaci, na raskrižju ulica 21-godišnji vozač sa prisutnošću alkohola u organizmu, oduzima prednost prolaska drugom vozilu kojim je upravljala 22-godišnja vozačica. Nakon udara, 22-godišnja vozačica gubi nadzor nad vozilom i slijeće s kolnika pri čemu je zadobila lake tjelesne ozljede kao i 20-godišnja putnica u njenom vozilu.

Tijekom vikenda policijski službenici su zatekli 19 vozača s prisutnošću alkohola u organizmu. Najveća koncentracija, 2,08 g/kg zabilježena je kod 36-godišnjeg vozača u Vukovaru. Zbog nedopuštene koncentracije alkohola u organizmu, tri vozača smještena su u posebne prostorije do prestanka djelovanja opojnog sredstva.


Izdvojeno

Reci što misliš!