Vijesti / Regija

slavonski brod

Pijani Slavonac pravio probleme u kafiću nakon što su mu odbili poslužiti piće, opirao se i policajcima

Pijani Slavonac pravio probleme u kafiću nakon što su mu odbili poslužiti piće, opirao se i policajcima
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Zbog alkoholiziranosti djelatnice su 45-godišnjaku odbile poslužiti alkoholno piće, nakon čega je isti počeo s narušavanjem javnog reda i mira

U subotu 26. studenog, oko 16:30 sati, u Ulici Andrije Štampara u Slavonskom Brodu, 45-godišnjak je narušavao javni red i mir unutar ugostiteljskog objekta, izvještava PU brodsko-posavska. Iako je bio alkoholiziran tražio je od zaposlenica da ga usluže alkoholnim pićem, što su iste odbile.

Nadalje, putem mobitela je puštao glasnu glazbu, uznemirujući ostale goste, te je prilikom postupanja policijskih službenika istima prijetio, vikao i vrijeđao ih riječima.
Prilikom uhićenja 45-godišnjak je pružao otpor, te su policajci prema njemu uporabili sredstva prisile tjelesnu snagu i sredstva za vezivanje. Pritom nije bilo ozljeđivanja osoba.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Policijski službenici protiv 45-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, te posebno izvješće kao dopunu kaznenoj prijavi Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu u vezi počinjenog kaznenog djela prijetnja.


Izdvojeno

Reci što misliš!