Vijesti / Regija

Šestero mladih uhićeno

After u noćnom klubu u 7 ujutro: Došla policija, zaključali vrata i odbili ih pustiti

After u noćnom klubu u 7 ujutro: Došla policija, zaključali vrata i odbili ih pustiti
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Sud ih je osudio na 800 kuna kazne za remećenje javnog reda i mira, a od kazne im se odbija 300 kuna s obzirom da su jedan dan proveli iza policijskih rešetaka

Četiri mladića i dvije djevojke uhićeno je nakon što su oko 7 ujutro narušavali javni red i mir u noćnom klubu te su policiji odbili otvoriti vrata lokala.

Prema presudi koju prenosi portal Danica.hr, sve se događalo potkraj rujna ove godine između 7.20 i 7.55 sati u Slavonskom Brodu, kad je policiji stigao poziv o preglasnoj glazbi i galami iz noćnog kluba koji radi od 22 do 6 sati. Kako su policajci na koncu ušli u lokal, nije objavljeno u presudi. Čini se da su ih ipak pustili.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

“Izvan radnog vremena objekta na javnom mjestu ponašali su se na naročito drzak i nepristojan način tako što su vikali i galamili te reproducirali glasnu glazbu preko glazbene linije, odbijajući pritom otvoriti ulazna vrata policijskim službenicima”, navodi se u presudi.

Uhićeni su voditelj noćnoga kluba Mirko (27) te gosti Josip (22), Sara (29), Antonio (22), Kristina (32) i Mato (36).

Sud ih je osudio na 800 kuna kazne za remećenje javnog reda i mira, a od kazne im se odbija 300 kuna s obzirom da su jedan dan proveli iza policijskih rešetaka.

Voditelja kafića mora dodatno platiti 500 kuna jer nije spriječio narušavanje javnog reda, a Sara je dodatno kažnjena s 800 kuna  jer je policajce vrijeđala riječima: “Šta hoćete, je… vam mater, šta mislite koji ste kur…, mamu vam je…!"

Svi moraju platiti i 110 kuna  troškova prekršajnog postupka, a Mirko, Antonio, Mato i Kristina moraju podmiriti i trošak uporabe alkometra u iznosu od 80 kuna. Oni su, naime, bili pod utjecajem alkohola, prenosi Danica.


Izdvojeno

Reci što misliš!