Vijesti / Regija

užas u siraču

Monstrum sjekirom izudarao nevjenčanu suprugu

Monstrum sjekirom izudarao nevjenčanu suprugu
Ilustracija (Brian Jackson/123RF)

39-godišnjakinja je vozilom hitne medicinske pomoći prevezena na pružanje liječničke pomoći u Opću bolnicu Pakrac gdje su joj konstatirane teške tjelesne ozljede

U ponedjeljak 14. studenog, policijski službenici Policijske postaje Daruvar proveli su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstvo u pokušaju iz članka 110. u vezi članka 34. Kaznenog zakona, izvještava PU bjelovarsko-bilogorska.

Naime, sumnja se da je u nedjelju 13. studenog u večernjima satima u Siraču (nedaleko Bjelovara i Pakraca), u obiteljskoj kući, nakon verbalne prepirke fizički napao svoju 39-godišnju izvanbračnu suprugu te joj potom hladnim oružjem zadao nekoliko udaraca u predjelu glave i tijela.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

39-godišnjakinja je vozilom hitne medicinske pomoći prevezena na pružanje liječničke pomoći u Opću bolnicu Pakrac gdje su joj konstatirane teške tjelesne ozljede.

31-godišnjak je te večeri uhićen i priveden u prostorije policije gdje je utvrđeno da je bio pod utjecajem alkohola.

U ponedjeljak 14. studenog, 31-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku ove policijske uprave, a protiv njega je podnesena kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru, zaključuje policija izvješće.

MojPortal neslužbeno doznaje nakon nemilog događaja, muškarac je svoju nevjenčanu suprugu izudarao sjekirom po glavi, ramenu i nozi. Prije toga ju je navodno gušio i vukao za kosu po dvorištu. Isto tako, neslužbeno doznaju da je u krvi imao više od 3 promila alkohola.  Ovom užasu koji se dogodio u nedjelju navečer, kažu Sirčani za MojPortal, svjedočilo je maloljetno dijete napadnute žene.


Izdvojeno

Reci što misliš!