Vijesti / Regija

orahovica

Kod 69-godišnjeg Slavonca policija pronašla veću količinu marihuane, određen mu jednomjesečni pritvor

Kod 69-godišnjeg Slavonca policija pronašla veću količinu marihuane, određen mu jednomjesečni pritvor
PU virovitičko-podravska

Nakon provedenog ispitivanja u Državnom odvjetništvu u Virovitici, određeno mu je zadržavanje u trajanju od 30 dana

Temeljem naloga Županijskog suda u Bjelovaru policijski službenici Policijske postaje Orahovica su proveli pretragu doma gdje prebiva i drugih prostorija kojima se koristi 69-godišnjak i pretragu osobnog automobila kojim se koristi, izvještava PU virovitičko podravska pa nastavljaju:

"Prilikom pretrage pronađeno je i oduzeto 1409g zelene biljne materije nalik na marihuanu za koju je provedenim preliminarnim ispitivanjem utvrđeno da se radi o drogi marihuana – cannabis. Oduzeta marihuana proslijeđena je na toksikološko vještačenje u Centar za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“. Marihuana koja je oduzeta pronađena je u staklenkama s raznim natpisima npr. „Paprika cijela“, u omotu za duhan s natpisom „Lucky Strike“, „Amber Leaf“ i slično, u dječjim igračkama „Kinder jaje“, te u raznim plastičnim i papirnatim vrećicama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osumnjičeni 69-godišnjak je uhićen i nakon liječničkog pregleda smješten u posebne prostorije za zadržavanje. Nakon provedenog ispitivanja u Državnom odvjetništvu u Virovitici, određeno mu je zadržavanje u trajanju od 30 dana od suca istrage Županijskog suda u Bjelovaru", zaključuje policija izvješće.

FOTO: PU virovitičko-podravska


Izdvojeno

Reci što misliš!