Vijesti / Regija

općina davor

Slavonski načelnik automobilom udario biciklisticu i pobjegao, policija ga brzo pronašla

Slavonski načelnik automobilom udario biciklisticu i pobjegao, policija ga brzo pronašla
Ilustracija (Davor Javorovic/PIXSELL)

Kako su 24 sata neslužbeno doznala, načelniku Općine Davor navodno je izrečena kazna zabrane upravljanja vozilom B kategorije u trajanju od četiri mjeseca, te novčana kazna u iznosu od 10.000 kuna

Dana 21. rujna, u 19.40 sati, u Ljupini (kod Nove Grdiške), na ŽC 4157, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena. Policijski službenici su očevidom na mjestu događaja utvrdili da je nepoznati vozač, upravljajući osobnim automobilom započeo pretjecati biciklisticu, no nije držao dovoljan sigurnosni razmak, te je osvrtnim zrcalom udario u ruku vozačice bicikla (58). Nakon toga je napustio mjesto događaja, a nije s oštećenom razmijenio podatke niti je obavijestio policiju, priopćila je policija prije nekoliko dana i najavila potragu za nepoznatim počiniteljem. Malo potom opet su se oglasili, prenosi portal net.hr.

"Policajci su provjerili i pregledali oko 70-tak vozila. Kvalitetnim radom policijskih službenika izdvojeno je nekoliko vozila, da bi sutradan, oko sedam sati, policijski službenici otkrili vozača osobnog automobila i utvrdili da je isti sudjelovao u prometnoj nesreći. Radi se o 56-godišnjaku, protiv kojega su policijski službenici podnijeli optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu. Prema trenutnim saznanjima na sudu je završen prekršajni postupak te je 56-godišnjak kažnjen", priopćila je Kata Nujić, glasnogovornica PU Brodsko posavske.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na kraju se ispostavilo da je 'pobjegulja' bio Đuro Anđelković, HDZ-ov načelnik Općine Davor. Kako su 24 sata neslužbeno doznala, načelniku Općine Davor navodno je izrečena kazna zabrane upravljanja vozilom B kategorije u trajanju od četiri mjeseca, te novčana kazna u iznosu od 10.000 kuna.


Izdvojeno

Reci što misliš!