Vijesti / Regija

narušavali javni red i mir

Kafić u Brodu radio izvan radnog vremena: Policija privela šestero, oduzeli marihuanu, kokain, nož...

Kafić u Brodu radio izvan radnog vremena: Policija privela šestero, oduzeli marihuanu, kokain, nož...
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

PU brodsko-posavska izvjšetava o nizu prekršaja koje su zatekli u jednom ugostiteljskom objektu koji je radio izvan radnog vremena. Priopćenje policije prenosimo u cijelosti

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje, prilikom redovitih nadzora, utvrdili su da jedan ugostiteljski objekt  (23. rujna, od 7 do 8 sati) na području Slavonskog Broda, radi izvan radnog vremena (radno vrijeme od 22 do 6 sati), te je više osoba (u dobi od 22 do 35 godin) narušavalo javni red i mir vikom, galamom i puštanjem glasne glazbe. Također je utvrđeno da su dvojica zaposlenika (u dobi od 22 godine) posluživali alkoholna pića.

Prilikom postupanja, policijski službenici su od 29-godišnjakinje oduzeli 4,91 gram droge marihuane i 0,01 gram droge kokain. U daljnjem postupanju policijski službenici su od jednog zaposlenika (35) privremeno oduzeli preklopni nož, te su svih šest osoba (svi alkoholizirani, osim jednog 22-godišnjaka) priveli u policijsku postaju, protiv kojih podnose optužne prijedloge Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok protiv 22-godišnjaka podnose prekršajnu prijavu i zbog prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici i Zakona o prebivalištu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Protiv 32-godišnjakinje slijedi i prijava zbog prekršaja iz Zakona o prebivalištu, protiv 35-godišnjaka zbog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana, dok protiv 29-godišnjakinje slijedi prijava zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga. Policijski službenici također dostavljaju obavijest nadležnom Državnom inspektoratu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti.


Izdvojeno

Reci što misliš!