Vijesti / Regija

što je bilo s djetetom?

Mlada Slavonka rodila kod kuće, no djeteta nema: Policija provodi istragu

Mlada Slavonka rodila kod kuće, no djeteta nema: Policija provodi istragu
Dubravka Petrić/PIXSELL

Šokantan slučaj iz okolice Vukovara gdje se nakon poroda jedne mlade djevojke u sve uključila i policija

Djevojka je navodno rodila, no nije poznato gdje je dijete pa se svi pitaju je li riječ o čedomorstvu. Dogodilo se to u jednom selu u okolici Vukovara, a prema neslužbenim informacijama koje ima Večernji list, djevojci je pri porodu pomagao i netko iz kruga obitelji tko je presjekao pupčanu vrpcu.

Međutim, pri porodu je došlo do određenih komplikacija radi čega je došlo do krvarenja djevojke poslije čega su je odvezli u vukovarsku bolnicu. Liječnici su odmah utvrdili o čemu se radi, odnosno da je riječ o djevojci koja je neposredno prije dolaska u bolnicu rodila. Problem se pojavio jer nije bilo djeteta te je o svemu izvještena i policija koja se odmah uključila u istragu kako bi provjerili o čemu se radi. Nepoznato je koliko je djevojka bila trudna kao i je li dijete pri porodu bilo živo ili ne. Neslužbene informacije od strane mještana kažu kako novorođenčeta nema te da se čak sumnja i u čedomorstvo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Vidjelo se da ima trbuh i govorilo se da je trudna, ali ne znamo koliko mjeseci je bila trudna. Znamo da je u vezi s dečkom već nekoliko godina koji je i dolazio kod njih kući i bio prihvaćen od obitelji gdje je dolazio i na slavlja. Cijelo selo priča o tome i nitko ne može vjerovati posebno jer svi dobro znamo o kakvoj se obitelji radi. Što se tamo događalo znaju samo oni", kažu mještani.

"Za sada možemo potvrditi kako je policija dobila informaciju o ovome slučaju i da i dalje, u suradnji s državnim odvjetništvom, provodimo krimi istragu. Za sada nema elemenata kaznenog djela", rekao je glasnogovornik PU vukovarsko – srijemske Dragoslav Živković.

Od mještana list dozanje kako je krim policija u nekoliko navrata bila u dvorištu ove obiteljske kuće i da su uzimali i uzorke tla iz dvorišta i iz same unutrašnjosti kuće.


Izdvojeno

Reci što misliš!