Vijesti / Regija

samo jedan kandidat

Općina Čeminac troši novac na izbore, a pobjednik se već zna

Općina Čeminac troši novac na izbore, a pobjednik se već zna
Dubravka Petric/PIXSELL

Kandidatura jednog kandidata je pravovaljana i za izbore su spremni birački odbori, izborna povjerenstva, stručni timovi, informatička podrška i Apis. Koliko će izbori koštati tek će se vidjeti

Bivši načelnik u zatvoru, povjerenica Vlade na odlasku, novi načelnik već je poznat, ali se ipak troši na izbore koji su najavljeni za sljedeći vikend, piše RTL.

Danijel Rešetar jedini je kandidat i ukoliko na izbore izađe samo jedan glasač i da mu svoj glas bit će novi načelnik Čeminca. Poziva na zajedništvo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Trebamo se svi skupit, nije bitno koja politička opcija, znači jednostavno moramo počet donosit odluke u interesu Općine Čeminac", rekao je Rešetar.

Kaže da je suradnjom svih moguće vratiti financijsku stabilnost.

"I naravno skinut ljagu s Općine Čeminac kao koruptivne općine na način da će se radit po zakonu", rekao je Rešetar.

Mještane Čeminca RTL je pitao hoće li izaći na izbore.

"Jel' jedan ili pet kandidata uopće nije bitno. Bitno je da sustav funkcionira", smatra mještanin Milan.

"Ne znam hoću li izać' još, iskreno. Zato što ne znam koliko ima smisla kad je jedan načelnik, kad je jedna osoba se prijavila", kazala je barbara.

pinjuhova vila
pinjuhova vila? Na Njuškalu osvanuo zanimljiv oglas: "Prodaje se ekskluzivna vila uz jezero"

Kandidatura jednog kandidata je pravovaljana i za izbore su spremni birački odbori, izborna povjerenstva, stručni timovi, informatička podrška i Apis. Koliko će izbori koštati tek će se vidjeti.

"Kad zbrojimo izborne materijale, objave u javnim glasilima, ovoga, onoga, uglavnom završit će izbori kako treba, izabrat ćemo u ovom slučaju jednog jedinog kandidata i to je to", kazao je predsjednik Općinskog izbornog povjerenstva, Đimi Fuštin.

To je to i za Vladinu povjerenicu koja kaže da je zadovoljna jer je unatoč problemima i podmetanjima Općina funkcionirala.

"Morala sam vratiti više od 1.2 milijuna kuna, to su razno razni dugovi. U tom iznosu je između ostaloga i gotovo 700.000 kuna za projekt Zaželi, što nisu namjenski potrošena sredstva", rekla je Verica Tomić.

Bivši načelnik Pinjuh kojeg se tereti za zlouporabe položaja i ovlasti izbore će, po svemu sudeći, dočekati u zatvoru. Na zgradi Općine više nema ni njegovog izbornog plakata s porukom - Mještani su najbitniji.


Izdvojeno

Reci što misliš!