Vijesti / Regija

nada operacija u americi

Požežanka 24 sata vezana uz krevet trpi strašne bolove i treba vašu pomoć

Požežanka 24 sata vezana uz krevet trpi strašne bolove i treba vašu pomoć

Donacijama je spašavate da ne bude ostavljena na milost i nemilost zdravstvenog sustava

Martina Šimić, 23-godišnja Požežanka, već dvije godine trpi nepodnošljive bolove. 

"Nakon mjeseci obilaženja doktora, neurologa, neurokirurga koji su mi dali pogrešne dijagnoze, uz moj još jedan pokušaj odlaska po novom mišljenju otkriveno mi je na magnetu mozga što je problem (konflikt živca i vene) i ustanovljena mi je dijagnoza trigeminalne neuralgije.", rekla je Martina.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Bolovi ove dijagnoze opisuju se jednim od najvećih bolova koje čovjek može doživjeti, i zaista iz njezinog iskustva je tako. Odmah je predložena operacija glave s velikim nadom da će biti uspješna.

"Operirana sam i operacija nije bila uspješna, 24 sata sam vezan za krevet te trpim strašne bolesti. Ova dijagnoza i operacija je jako teška i kompleksna te sam pokušala doći u kontakt s Amerikom i jednim od najboljih neurokirurga koji se bavi ovom operacijom koja je meni potrebna, nakon što je pogledao moje nalaze rekao je da vjeruje da mi može pomoći. Ovo mi daje veliku nadu jer je ovaj neurokirurg spasio mnoge nakon neuspješnih operacija i patnje kao što sam ja prošla i što prolazim. Mnoge su digle ruke i rekli da im ne mogu pomoći, ali je ovaj kirurg ipak pokazao da nije kraj.", dodala je Martina.

Naravno, dobila je ogromnu cifru novca koja joj je potrebna za operaciju. Procjena je oko100.000$ ili više. Iako nije optimistična jer je to zaista puno novca, umorna od svega, ali ipak želi pokušati jer možda ipak postoji nada da skupim dio novca koji mi joj je potreban za operaciju i novi život.

"Znam da je pandemija koronavirusa utjecala na financijsku stabilnost mnogih ljudi. Podržite me ako ste u mogućnosti ili samo podijelite link. Donacijama me spašavate da ne budem ostavljena na milost i nemilost zdravstvenog sustava. Hvala svima i na svakoj donaciji koja mi puno znači !", zaključila je Martina.

Martini možete pomoći uplatom putem Gogetfunding platforme, a do sad je skupila gotovo 20 od potrebnih 100 tisuća eura.


Izdvojeno

Reci što misliš!