Vijesti / Regija

DRAMA U VIROVITICI

Ravnatelj Agencije za plaćanja u poljoprivredi nokautiran na sajmu u Virovitici jer je pijan uhvatio jednu posjetiteljicu za stražnjicu?

Ravnatelj Agencije za plaćanja u poljoprivredi nokautiran na sajmu u Virovitici jer je pijan uhvatio jednu posjetiteljicu za stražnjicu?
Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Vujić je za RTL potvrdio incident, ali uvjerava da nije nikoga „hvatao“ već ga je s leđa srušila nepoznata osoba

Ravnatelj Agencije za plaćanja u poljoprivredi HDZ-ov Antun Vujić napadnut je na sajmu u Virovitici, piše RTL.

Sve se odvilo prošli petak kada je, piše Telegram, Vujić u alkoholiziranom stanju uhvatio za stražnjicu jednu od posjetiteljica pa ga je njezin suprug - udario šakom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vujić je za RTL potvrdio incident, ali uvjerava da nije nikoga „hvatao“ već ga je s leđa srušila nepoznata osoba. Kaže i da se incident dogodio izvan radnog vremena i da u njemu nije ozlijeđen. Iz policije pak tvrde da su dolaskom na mjesto događaja zatekli ozlijeđenog muškarca i s obzirom na kontradiktorne informacije - nastavljaju istragu slučaja.

RTL je u posjedu fotografije koja prikazuje kako je Vujić izgledao nakon napada. Možete ju pogledati OVDJE.

O svemu se oglasila i Agencija za poljoprivredu.

"Tom prigodom je u večernjim satima ravnatelj Agencije napadnut od strane nepoznatog počinitelja te je zatražio liječničku pomoć, no nije ozlijeđen. Ističemo da ravnatelj Vujić ni na koji način nije izazvao incident, a osobito se nije neprimjereno i nedolično ophodio prema ikome od prisutnih", navode u priopćenju.


Izdvojeno

Reci što misliš!