Vijesti / Regija

na cesti tovarnik-vinkovci

U sudaru dvije Kije smrtno stradao 44-godišnjak

U sudaru dvije Kije smrtno stradao 44-godišnjak
PU vukovarsko-srijemska

U prometnoj nesreći smrtno je stradao 44-godišnjak dok je putnik u njegovu vozilu, 26-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede. Lakše su ozlijeđene 24-godišnja vozačica, kao i putnica u njenom vozilu, 46-godišnjakinja

Sinoć, 5. rujna 2022. godine, oko 21,35 sati na državnoj cesti D-46 dogodila se prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom, započinej izvješće o najnovijoj tragediji na slaovnskim cestama, PU vukovarsko-srijemska.

44-godišnjak iz Tovarnika upravljao je osobnim automobilom marke Kia Sportage osječkih registracijskih oznaka, koji za vrijeme upravljanja vozilom nije koristio sigurnosni pojas, krećući se iz smjera Tovarnika u smjeru Vinkovaca.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U zavoju u desno nije prilagodio brzinu kretanja vozila uslijed čega je prešao je na lijevu prometnu traku i prednjim lijevim dijelom vozila udara u prednji lijevi bočni dio osobnog automobila marke Kia Stonic vinkovačkih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljala 24-godišnjakinja iz Banovaca.

U prometnoj nesreći smrtno je stradao 44-godišnjak dok je putnik u njegovu vozilu, 26-godišnjak iz Tovarnika, koji za vrijeme vožnje nije koristio sigurnosni pojas,  zadobio teške tjelesne ozljede. Lakše su ozlijeđene 24-godišnja vozačica, kao i putnica u njenom vozilu, 46-godišnjakinja iz Banovaca.

Zbog očevida prometne nesreće promet 3. dionicom državne ceste od 05.09.2022. godine u 22,00 sati do 06.09.2022. godine u 03,15 sati bio je zatvoren za sva vozila od centara Slakovaca do križanja 3. dionice državne ceste D46 sa državnom cestom D57 (Đeletovci), zaključuje policija izvješće.


Izdvojeno

Reci što misliš!