Vijesti / Regija

pritvoren 36-godišnjak

Slavonac tukao suprugu i prijetio joj da će ju ubiti ako ne prestane kontaktirati određene osobe

Slavonac tukao suprugu i prijetio joj da će ju ubiti ako ne prestane kontaktirati određene osobe
Ilustracija (Dubravka Petrić/PIXSELL)

Osnovano se sumnja da je 31. srpnja 2022. bio fizički nasilan prema njoj te joj prijetio nožem da će ubiti nju i svakoga tko joj se približi

Opinsko državno odvjentištvo u Vukovaru provelo je jučer dokaznu radnu  ispitivanja hrvatskog državljanina (1985.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela nasilja u obitelji, a po prijavi Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

Naime, postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 36-godišnjak od svibnja do 31. srpnja 2022. u okolici Vukovara i Republici Njemačkoj, teško kršio odredbe Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji i dovodio svoju suprugu u ponižavajući položaj na način da je fizički nasrtao na nju i prijetio joj da će ju ubiti ako ne prestane kontaktirati s određenim osobama. Osnovano se sumnja da je 31. srpnja 2022. bio fizički nasilan prema njoj te joj prijetio nožem da će ubiti nju i svakoga tko joj se približi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon provođenja dokazne radnje prvog ispitivanja, sudac istrage Županijskog suda u Vukovaru je prihvatio prijedlog ovog državnog odvjetništva i osumnjičeniku odredio istražni zatvor zbog postojanja osobitih okolnosti da će boravkom na slobodi ometati kazneni postupak utjecajem na svjedoke te da će ponoviti kaznena djela odnosno počiniti teže kazneno djelo kojim prijeti, zaključuje izvješće DORH.


Izdvojeno

Reci što misliš!