Vijesti / Regija

ususret Završnici Kupa HŠRS

Jezero Jošava u novom ruhu dočekuje ribiče iz cijele Hrvatske

Jezero Jošava u novom ruhu dočekuje ribiče iz cijele Hrvatske
Ilustracija (Grad Đakovo/Facebook)

U Đakovu, odnosno na Jezeru Jošava, u okviru manifestacija „Zvonila su zvona katedrale naše“ od 16. do 18. rujna održat će se Završnica Kupa HŠRS koja će okupiti više od 300 ribića u 60 ekipa iz cijele RH, suce i druge ljubitelje ribolova

Jezero Jošava dočekat će 16. rujna ljubitelje ribolova iz cijele Republike Hrvatske u novom ruhu. Naime, ondje su u tijeku radovi na uređenju 150 metara obale koje zajednički izvode Grad Đakovo i Hrvatske vode.

Grad Đakovo osigurao izgradnju podloge uz obalu od recikliranog građevinskog materijala, dok su Hrvatske vode dopremile krupni i sitni kamen te izvode radove na uređenju. Nakon izvođenja ovih radova na jezeru Jošava bit će stvoreni uvjeti za održavanje ribičkih natjecanja najvišeg ranga, poput svjetskog prvenstva.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Radove su jučer obišli gradonačelnik Grada Đakova Marin Mandarić u pratnji suradnika, zamjenika Antuna Galića i pročelnice Sanje Rogoz-Šola, dok je iz Hrvatskih voda bio voditelj Vodnogospodarske ispostave za mali sliv „Biđ-Bosut“ Josip Kuterovac. S njima su bili i predstavnici ZŠRU Đakovo s predsjednikom Zvonkom Zorićem.

U Đakovu, odnosno na Jezeru Jošava, u okviru manifestacija „Zvonila su zvona katedrale naše“ od 16. do 18. rujna održat će se Završnica Kupa HŠRS koja će okupiti više od 300 ribića u 60 ekipa iz cijele RH, suce i druge ljubitelje ribolova.


Izdvojeno

Reci što misliš!