Vijesti / Regija

imao je zabranu prilaska

Stravičan zločin u Slavoniji: Muškarac ubio suprugu u njezinom butiku

Stravičan zločin u Slavoniji: Muškarac ubio suprugu u njezinom butiku
Ilustracija (Jurica Galoic/PIXSELL)

Prije nego što ga je policija pronašla, muškarac se ubio

Rano ujutro u srijedu, dogodio se stravičan zločin u jednom butiku u Novskoj. Kako Jutarnji doznaje, nešto prije osam sati dogodilo se ubojstvo. Neslužbeno se doznaje da se radi o 54-godišnjem muškarcu koji je ubio 39-godišnju suprugu nakon čega je pobjegao te se za njim traga.

Na mjesto zločina odmah su pristigli policajci i Hitna pomoć no nesretnoj ženi nažalost nije bilo spasa.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Čini se da je ovom stravičnom zločinu prethodio niz prethodnih bračnih razmirica. Posljednja u nizu je bila, prema informacijama Jutarnjeg lista, prije 20-ak dana kada je 39-godišnjakinja supruga prijavila za nametljivo ponašanje. Policija je uredno postupala po toj intervenciji te po dovršetku istraživanja osumnjičenog 54-godišnjaka predala uz kaznenu prijavu pritvorskom nadzorniku. Potom je odveden na ispitivanje na sisačko tužiteljstvo koje ga je pustilo, kako doznajemo, uz mjere opreza - zabranu prilaska na 50 metara žrtvi kao i zabranu kontaktiranja s njom. No te mjere nesretnoj ženi nisu bile nikakva zaštita.

Prije nego što ga je policija pronašla, muškarac se ubio.

Podsjetimo, i prošli tjedan je u okolici Gospića 36-godišnji muškarac u kući nožem napao svoju suprugu i njezinog prijatelja. I on je ranije bio uhićen i prijavljen za oduzimanje slobode i prijetnju te se supruzi nije smio približiti na 50 metara što ga nije spriječilo.


Izdvojeno

Reci što misliš!