Vijesti / Regija

velika tučnjava

Makljaža u Bektežu: Bilo je razbijanja i krvi na sve strane

Makljaža u Bektežu: Bilo je razbijanja i krvi na sve strane
Screenshot/Facebook

Bilo ih je oko 15-tak i međusobno su se udarali autima, htjeli su pogaziti i ljude koji su se nalazili na parkingu

Ovih dana dogodila se nesvakidašnja makljaža u malenom mjestu po imenu Bektež. Naime, prema informacijama koje je dobio 034portal.hr od čitatelja, u jednom lokalnom kafiću u utorak nastao je pravi nered nakon što je skupina muškaraca organizirala tuču.

"Dogovorili su tuču u jednom kafiću, pola kafića su razbili, divljali su autima, krvi je bilo na sve strane. Bilo ih je oko 15-tak i međusobno su se udarali autima, htjeli su pogaziti i ljude koji su se nalazili na parkingu.", ispričao je ta 034portal jedna od svjedoka (identitet poznat redakciji tog portala).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako govori, prije same tuče, skupina muškaraca pozvala je hitnu pomoć,  a onda su se dali u akciju. Ipak, sve su ovo neslužbene informacije, a evo i što kaže policija.

 

"Poštovani, na Vaš upit obavještavamo Vas da je operativno-komunikacijski centar PU požeško-slavonske zaprimio dojavu o događaju koji navodite u upitu te da je u mjestu Bektež ispred ugostiteljskog objekta došlo do verbalnog i tjelesnog sukoba između više osoba koje su do dolaska policijskih službenika napustile mjesto događaja.",  odgovorili su iz PU požeško-slavonske za 034portal.

Ističu kako je u tijeku daljnje kriminalističko istraživanje te utvrđivanje svih okolnosti navedenog događaja, a po završetku istoga o svemu će pravovremeno izvijestiti javnost.


Izdvojeno

Reci što misliš!