Vijesti / Regija

teške ozlijede

Dvije Brođanke pale s bicikla pa zaradile prekršajne prijave

Dvije Brođanke pale s bicikla pa zaradile prekršajne prijave
PU brodsko-posavska

Ozlijeđenim je pružena liječnička pomoć u bolnici u Slavonskom Brodu, a policijski službenici protiv obadvije podnose prekršajne prijave

Jučer (16. kolovoza), u Slavonskom Brodu, dogodile su se dvije prometne nesreće u kojima su biciklistice u dobi od 63 i 65 pale sa bicikala i teško se ozlijedile.

 

Prva prometna nesreća se dogodila u 8.30 sati, u Borovskoj ulici, u kojoj je teško ozlijeđena 63-godišnjakinja. Utvrđeno je, da ista vozeći se biciklističkom stazom, nije upravljala biciklom na način kojim ne umanjuje stabilnost i ne ometa druge sudionike u prometu, uslijed čega je izgubila nadzor nad upravljačem bicikla te pala.

Druga prometna nesreća se dogodila u 11.30 sati, u Ulici Vladimira Nazora, u kojoj je teško ozlijeđena 65-godišnja biciklistica, koja se nije kretala desnim rubom kolnika, već nogostupom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zbog neprilagođene brzine kretanja prilikom uspona prema betonskoj površini izgubila je nadzor nad upravljačem bicikla i pala na tlo.

Ozlijeđenim je pružena liječnička pomoć u bolnici u Slavonskom Brodu. Policijski službenici protiv obadvije biciklistice podnose prekršajne prijave.


Izdvojeno

Reci što misliš!