Vijesti / Regija

u našicama

Jedan udarao, drugi prijetio u pokušajima iznude nepostojećeg duga

Jedan udarao, drugi prijetio u pokušajima iznude nepostojećeg duga
Dubravka Petric/PIXSELL

Protiv obojice slijedi kaznena prijava Državnom odvjetništvu

U subotu, u poslije podnevnim satima na području Našica, 58-godišnjak je osobnim automobilom povezao nepoznatu osobu.


Prilikom vožnje nepoznata osoba ga je više puta udarala šakama, prijetila mu, a i od 58-godišnjaka zatražila da mu vrati nepostojeći dug.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Našice utvrđena je osnovana sumnja da je 30-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine počinio kazneno djelo „Iznuda“ u pokušaju. Protiv počinitelja slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Istoga dana, za još jednog 29-godišnjaka s područja Našica utvrđen je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijskih službenika Policijske postaje Našice osnovana sumnja da je 29-godišnjak počinio kazneno djelo „Iznuda“ u pokušaju.

Naime, 29-godišnjak je u subotu na mobitel nazvao 34-godišnjaka i od njega tražio da mu vrati veći novčani iznos za nepostojeći dug.   Kada mu je 34-godišnjak odbio dati novac 29-godišnjak mu je ozbiljno zaprijetio.

Protiv 29-godišnjaka slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Dva su ovo pomalo bizarna slučaja pokušaja iznude pa je očito kao ljudi postaju uistinu "kreativni" u pokušaju da se domognu novca.


Izdvojeno

Reci što misliš!