Vijesti / Regija

pinjuhova vila?

Na Njuškalu osvanuo zanimljiv oglas: "Prodaje se ekskluzivna vila uz jezero"

Na Njuškalu osvanuo zanimljiv oglas:
Davor Javorović/PIXSELL

Oglas kao i svaki drugi, ali je ovaj privukao pažnju jer mještani Grabovca ističu kako je riječ o takozvanoj ‘’vili na Pinjuhovom jezeru’

Krajem svibnja na oglasniku Njuškalo objavljena je prodaja ‘’ekskluzivne vile uz jezero’’, smještene u Grabovcu u općini Čeminac. Prikazana cijena uz oglas je 200 tisuća eura, iako u opisu  još piše "cijena na upit".

Kako ističe prodavatelj, riječ je o vikendici od 200 četvornih metara sagrađenoj 2011. godine na okućnici veličine 27.813 četvornih metara. Adaptirana je 2016. U oglasu stoji kako postoji puno mogućnosti korištenja objekta i okoliša te je riječ o “velikom prostoru okruženom prirodnim ljepotama i čistim zrakom”, piše Glas Slavonije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Oglas kao i svaki drugi, ali je ovaj privukao pažnju jer mještani Grabovca ističu kako je riječ o takozvanoj ‘’vili na Pinjuhovom jezeru’’, misleći pri tome na Zlatka Pinjuha, sada već bivšeg načelnika općine Čeminac, piše Glas.

Pinjuh je u travnju uhićen, baš u toj kući, jer je USKOK na temelju kaznene prijave PNUSKOK-a donio rješenje o provođenju istrage protiv petero hrvatskih državljana zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela sprječavanja dokazivanja, zlouporabe položaja i ovlasti, poticanja na zlouporabu položaja i ovlasti te pomaganja u zlouporabi položaja i ovlasti.

Uhićen Zlatko Pinjuh, njegova partnerica i sinovi Fotogalerija

Glas Slavonije piše kako mještani ne mogu sa sigurnošću tvrditi čija je nekretnina, ali naglašavaju kako s nekim od obitelji Pinjuh sigurno ima veze.

Oglas možete pogledati ovdje: https://www.njuskalo.hr/nekretnine/ekskluzivna-vila-jezero-oglas-37592002


Izdvojeno

Reci što misliš!