Vijesti / Regija

traži se dominik

Ekipa Reroot Gaminga traži požeškog gamera da mu plati kaznu i zvučno izolira sobu

Ekipa Reroot Gaminga traži požeškog gamera da mu plati kaznu i zvučno izolira sobu

Iz Reroot Gaminga su izjavili za SiB kako uvažavaju pravosudne odluke i ne žele relativizirati neugodnosti koje je Dominikov susjed doživio. Cilj im je ostvariti kompromis kojim bi bile zadovoljne obje strane

Nakon što smo jučer pisali o mladom požeškom gameru Dominiku koji je prekršajno presuđen zbog remećenja javnog reda i mira, ekipa iz osječkog Reroot Gaminga bacila se u potragu za njim kako bi mu pomogla s plaćanjem kazne i sprječavanja sličnih situacija u budućnosti.

Na društvenim mrežama objavili su video u kojem navode da jako dobro znaju koliko emocije mogu nadvladati razum, posebice tijekom igranja multiplayer igara te stoga žele olakšati situaciju kako Dominiku tako i njegovom susjedu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pozivaju Dominika da im se javi kako bi mu solidarno refundirali troškove kazne i zvučno izolirali sobu te time spriječili buduće neugodnosti.

Iz Reroot Gaminga su izjavili za SiB kako uvažavaju pravosudne odluke i ne žele relativizirati neugodnosti koje je Dominikov susjed doživio. Cilj im je ostvariti kompromis kojim bi bile zadovoljne obje strane.

Dominik, ako pročitaš ovo javi se Rerootovcima na https://rerootgaming.com/kontakt/


Izdvojeno

Reci što misliš!