Vijesti / Regija

prijavio ga susjed

Mladić iz Požege osuđen zbog igranja igrica na kompjuteru

Mladić iz Požege osuđen zbog igranja igrica na kompjuteru
Marin Tironi/PIXSELL

18-godišnjak kaže kako u stanu često igra videoigrice na kompjuteru, odnosno turnire pa ima mikrofon putem kojeg komunicira s prijateljima s kojima igra pa eventualno zbog toga ponekad glasnije priča

18-godišnji mladić iz Požege proglašen je krivim i osuđen zbog preglasnog igranja videoigara na kompjuteru u stanu. Kako prenosi presudu portal Danica.hr mladić je u stanu od 10. listopada do 10. prosinca od 20 sati do ponoći “učestalo narušavao javni red i mir na način da je na III. katu u stanu stvarao buku i galamio, udarao predmetima po cijelom stanu”.

“Zadnji put tijekom noći na 10. prosinca, što je smetalo susjedu jer nije tijekom noći mogao spavati i time mu se pogoršalo njegovog psihofizičko stanje“, zaključio je prekršajni sudac nakon provedene rasprave.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

18-godišnjak koji je inače nezaposlen i bez primanja, kaže kako u stanu često igra videoigrice na kompjuteru, odnosno turnire pa ima mikrofon putem kojeg komunicira s prijateljima s kojima igra pa eventualno zbog toga ponekad glasnije priča, a zidovi nemaju zvučnu izolaciju.

Susjed se požalio  kako zbog takvog ponašanja supruga i on imaju problema s tlakom te su namjeravali otići na hitni prijem potražiti pomoć. Napomenuo je kako Dominik stvara buku najviše kad je sam kod kuće, odnosno kada mu roditelji nisu u stanu, prenosi Danica.hr.

Mladi gamer je na koncu osuđen za remećenje javnog reda i mira. Sudac je odredio da mora platiti 450 kuna kazne i podmiriti 150 kuna troškova postupka.


Izdvojeno

Reci što misliš!