Vijesti / Regija

nevjerojatna priča

Pijan sletio automobilom u kanal, izašao iz njega i kupio moped od slučajnog prolaznika pa se vratio u birtiju

Pijan sletio automobilom u kanal, izašao iz njega i kupio moped od slučajnog prolaznika pa se vratio u birtiju
Hrvoje Jelavić/PIXSELL

S automobila je skinuo tablice, kupio neregistrirani moped s kojim se prvo odvezao do birtije, a zatim kad je krenuo kući zaustavila ga je policija u redovitoj kontroli

Nevjerojatnu „snalažljivost“ pokazao je 35-godišnji vozač osobnog automobila bjelovarskih registarskih oznaka koji je u ponedjeljak navečer , nešto iza 20 sati, pijan sletio s ceste u Špišić Bukovici, a kojeg je na kraju, na mopedu, slučajno zaustavila pitomačka policija u ophodnji, piše portal ICV.

Muškarac je pod utjecajem alkohola i uslijed prevelike brzine, izgubio nadzor nad vozilom u zavoju, udario u bankinu, a zatim i u semafor HŽ-a pa završio u kanalu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vozač koji je bio sam u automobilu, nije ozlijeđen. Izlazi iz automobila i shvaća da je skrivio nesreću te odlučuje pobjeći. I tada, nekim čudom, nailazi drugi muškarac na neregistriranom mopedu od kojeg ovaj kupuje moped za tisuću kuna, sjeda na njega i vozi se u Pitomaču u birtiju. Nakon toga vraća se kući u Bjelovar i slučajno zaustavlja policija i otkrivaju tablice automobila ispod sjedala i u nevjerici saznaju što se točno dogodilo, piše portal ICV.

Muškarac je odmah uhićen, a budući da je imao 1,54 promila alkohola u krvi, upućen je i na triježnjenje.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!