Vijesti / Regija

pogledajte kako će izgledati

U Đakovu predstavljen idejni projekat ''Centra hrvatskih branitelja''

U Đakovu predstavljen idejni projekat ''Centra hrvatskih branitelja''
Udruga HVIDR-a Đakovo

Autor projekta je Đakovčanin Bruno Rechner

U Đakovu je predstavljen idejni projekt  "Centar hrvatskih branitelja" koji bi trebao zamijeniti današnji ruševni "Časnički dom". Autor novog projekta je Đakovčanin Bruno Rechner.

"Ovim putem se zahvaljujemo našem Đakovčaninu, arhitektu Bruno Rechner i njegovom timu na projektu i podršci te se nadamo da će isti uskoro i zaživjeti. Planirano financiranje projekta dogovoreno je od strane više ministarstava i Osječko-baranjske županije te očekujemo i potporu Grada i gradonačelnika Marina Mandarića", poručuju iz đakovačke Udruge HVIDR-a.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Neki projekti su puno više od toga, pogotovo kad se radi o ljudima koji su u najtežim vremenima bili spremni bezrezervno žrtvovati svoje zdravlje i život za slobodu svih nas. Ovaj projekt želi integrirati prostorne potrebe braniteljske populacije sa potrebama šire zajednice. Dvorana za različite namjene, sportski sadržaj, pozornica na otvorenom, vanjska igrališta, smještajni kapacitet, uredski prostor, urbana niša s terasom u zelenilu i ugostiteljstvom mix su prostora u kojem će svoje mjesto pronaći i mladi i stari, i udruga Neven i Glazbena škola, i Kud Tena i Kud Sklad, kao i svi oni koji žele održati izložbu, predavanje, koncert, sportsko natjecanje, trening, ples, folklor te slične aktivnosti i manifestacije. Hvala na angažmanu, bila nam je čast!, rekao je arhitekt Bruno Rechner, prenosi Slavonska televizija.

Više fotografija kako će centar izgledati možete pogledati na Facebooku:

 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!