Vijesti / Regija

izvješće prometne policije

Osječanka napuhala 1.56 promila: Prijeti joj kazna od 20 tisuća kuna ili 60 dana zatvora

Osječanka napuhala 1.56 promila: Prijeti joj kazna od 20 tisuća kuna ili 60 dana zatvora
Grgo Jelavic/PIXSELL

Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20 000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je 5 prometnih nesreća koje su imale za posljedicu imale materijalnu štetu, izvjestila nas je danas policija.

Na području Osijeka i Belog Manastira evidentirane su dvije prometne nesreće, a na području Donjeg Miholjca evidentirana je jedna prometna nesreća.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Jučer, 2. svibnja, na području Policijske uprave osječko-baranjske policija je evidentirala dva vozača osobnog automobila koji su bili pod utjecajem alkohola.

Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 1,15 sati, u Osijeku, kada je u nadzoru prometa zaustavljen osobni automobil kojim je upravljala 37-godišnja hrvatska državljanka iz Osijeka.

Vozačici je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,56 grama po kilogramu.

Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20 000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

U 23,15 sati, u Đakovu, u nadzoru prometa zaustavljen je vozač osobnog automobila, 33-godišnji hrvatski državljanin iz Budimaca, za vrijeme dok mu je rješenjem određeno da ne može podnijeti zahtjev za izdavanje vozačke dozvole na rok od dvije godine zbog prikupljenih 9 negativnih prekršajnih bodova. Vozač je  uhićen sukladno Prekršajnom zakonu te mu je privremeno oduzeto vozilo s kojim je upravljao, do donošenja odluke o prekršaju.

Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20 000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana te zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci. 


Izdvojeno

Reci što misliš!